Aeroflot Vliegervaringen

AeroflotĀ is de grootste vliegmaatschappij van Rusland en vliegt naar meer dan 100 bestemmingen.
Aeroflot is tevens de nationale luchtvaartmaatschappij voor de Russische Federatie.

De belangrijkste hub en thuishaven van Aeroflot is Sheremetyevo International Airport.

Sinds 2014 is Aeroflot ook eigenaar van de prijsvechter Dobrolet.

Website: http://nl.aeroflot.ru/cms/en

Land: Rusland

IATA Code: SU

Gemiddelde Beoordeling
Service
Catering
Comfort
Prijs / kwaliteit


BOEK NU EEN VLIEGTICKET

Ervaringen en beoordelingen

Er zijn 6 ervaringen met “Aeroflot Vliegervaringen”
 1. Super goed geregeld met Aeroflot, wij vliegen altijd naar Rusland met deze maatschappij.
  Hier krijg je tenminste een fatsoenlijke maaltijd en drinken super, wij zijn al vele jaren zeer tevreden met deze maatschappij.
  Kan KLM nog een puntje aan zuigen

  ServiceCateringComfort
  Prijs / kwaliteit
 2. Dit jaar voor het eerst gevlogen met Aeroflot. Was wel wat ongerust van te voren door een aantal slechte reviews op internet. Wij vlogen van Brussel via Moskou naar Bangkok en na ongeveer 3 weken weer terug via de omgekeerde route. Alle vluchten gingen op tijd weg, catering op alle vluchten was prima! Op de korte vlucht 2 keer drinken en een warme maaltijd met salade en dessert. Op de lange vlucht een aantal keer drinken en 2 warme maaltijden met salade en dessert. Beter en meer dan ik ooit bij andere maatschappijen heb gekregen. Het personeel was niet uitbundig vriendelijk maar deed wel hun best, voor ons voldoende. Het comfort van de stoelen was op de korte vlucht beter dan op de lange vlucht. Op de lange vlucht wel tv/game in de stoel die prima werkte. Bagage is beide keren netjes van het ene vliegtuig in het andere gebracht en er is niets gestolen. Kortom wij vonden het en prima maatschappij om mee te vliegen en vinden de prijs kwaliteit verhouding goed.

  ServiceCateringComfort
  Prijs / kwaliteit
 3. Een zeer onbetrouwbare vliegmaatschappij. Afgezien van de regelmatige vertragingen en slechte voorzieningen (eten, tv etc.) is de crew grof en ongeinteresseerd. In Moskou ben ik verschillende keren checked bagage ‘kwijt’ geraakt en er zijn ook spullen gestolen uit de bagage, het is gewoon ongelooflijk, ze doen de koffers weer netjes op slot zodat je het niet snel merkt. Aeroflot heeft geen functionele klantenservice en helpt eigenlijk niet en je moet het allemaal zelf maar uitzoeken. Zelfs de benodigde documenten voor de verzekering kunnen/.willen ze niet verstrekken. Ik heb regelmatig gebruik van Aeroflot gemaakt omdat ze goedkoop zijn, maar het is het gewoon echt niet waard. Ik ga nu voor Aziatische budget airlines, zelfs de chinese zijn stukken beter op alle vlakken

  ServiceCateringComfort
  Prijs / kwaliteit
 4. Grootste problemen gehad met deze boeven maatschappij, deel volledig de mening van Hans de jong. We hadden 24 uur vertraging in Moskou dankzij een smoes van Aeroflot. Ze hebben ons geen enkele service verleend die normaal is in deze.
  Ze gaven aan niks met Europese regels te maken te hebben, ze maakte zelf wel uit hoe ze gestrande passagiers op zouden vangen. De Russen zelf, zowel aan boord als op de luchthaven, zijn een enorm chagrijnig en niet service gericht volk. Alle vooroordelen werden helaas bevestigd. Ik zou zeggen; eens maar nooit meer!!!! Dat hun prijzen relatief laag zijn is een voordeel, maar weegt absoluut niet op tegen alle ellende die je van ze krijgt. De grote toestellen van hen zijn prima te doen overigens ( we hadden een overstap), maar de kleine wordt bevolkt door dronken en vervelend volk met veel te weinig beenruimte.

  ServiceNot RatedCateringComfort
  Prijs / kwaliteit
 5. Hallo. Van alle vliegtuigmaatschappijen is Aeroflot met uitstek de meest onbetrouwbare. Hun regels en beleid klopt van geen kanten en is er op gebaseerd dat het altijd in hun voordeel, met andere woorden: uw nadeel, is. Ik ben een keer opgelicht met tickets. Op de een of andere duistere wijze had ik in een keer 2 tickets te veel en zo vaak ik ook gebeld heb: ”accoriding to the rules & policy it’s not possible to refund your ticket”. Ben dus wijs en koop hier niet uw ticket!

  ServiceCateringNot RatedComfortNot Rated
  Prijs / kwaliteit
 6. Hi, Begin 2009 gevlogen met Aeroflot. Goede service en maaltijden eigenlijk weing op aan te merken.

  Dave

  ServiceCateringComfort
  Prijs / kwaliteit

Schrijf nu ook je ervaring (registreren niet nodig!)- Vul hieronder de velden in.
- Shrijf in het tekstveld wat je ervaring is.

- Beweeg vervolgens je muis over de sterren en klik om te beoordelen.
Service
Catering
Comfort
Prijs / kwaliteit


 • Share