Jetairfly Vliegervaringen

Jetairfly is een Belgische vliegmaatschappij en is onderdeel van TUI Groep. De thuisbasis  van Jetairfly is Brussels Airport (Zaventem). Jetairfly  vliegt echter ook vanaf luchthaven de luchthavens Brussel, Charleroi, Oostende en Luik.

Jetairfly voert lijnvluchten uit  naar 86 bestemmingen in het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden, het Rode Zeegebied, Kaapverdië, Afrika, Azië en de Caraïben.

Jetairfly is een onderdeel van de grootste vakantievloot van Europa: samen met vijf andere luchtvaartmaatschappijen behoort ze tot de TUI Airlines groep, die een onderdeel is van TUI Travel Plc, ’s werelds grootste toerismegroep. TUI Airlines groepeert Jetairfly, ArkeFly (Nederland), Corsairfly (Frankrijk), TUIfly (Duitsland), Thomson Airways (Verenigd Koninkrijk) en TUIfly Nordic (Zweden) met een vloot van meer dan honderd toestellen.

Jetairfly biedt vanaf het zomerseizoen van 2012 drie nieuwe bestemmingen met vertrek vanaf Brussels Airport. Het gaat om Ponta Delgada, de grootste stad op de Azoren, en de Macedonische steden Ohrid en Skopje. De drie nieuwe bestemmingen worden alleen in het zomerseizoen door Jetairfly aangevlogen.

In 2010 vervoerde Jetairfly 1,920 miljoen passagiers.  In 2012 biedt Jetairfly een totaalaantal van 122 routes. Vanaf dan vliegt de Belgische luchtvaartmaatschappij naar in totaal 86 bestemmingen. Jetairfly is qua vloot, aantal reizigers en aantal bestemmingen de tweede grootste Belgische luchtvaartmaatschappij voor passagiersvervoer.

Land: België

IATA Code: TB

Website: http://www.jetairfly.com/

Gemiddelde Beoordeling
Service
Catering
Comfort
Prijs / kwaliteit


BOEK NU EEN VLIEGTICKET

Schrijf nu ook je ervaring (registreren niet nodig!)- Vul hieronder de velden in.
- Shrijf in het tekstveld wat je ervaring is.

- Beweeg vervolgens je muis over de sterren en klik om te beoordelen.
Service
Catering
Comfort
Prijs / kwaliteit


  • Share